Veelgestelde vragen

Over auto taxeren

De dagwaarde wordt enerzijds bepaald aan de hand van het kenteken, de kilometerstand en de onderhoudsstaat van uw auto. Anderzijds hangt de dagwaarde die u krijgt af van de verkoopkanalen waarin de auto wordt doorverkocht. Wij weten waar we de hoogste prijs voor uw auto kunnen krijgen en dat ziet u terug in de dagwaarde die we u bieden. Laat uw auto taxeren en ontvang binnen 4 uur een goede prijs voor uw auto.

Overhaast uw auto verkopen, is geen goed idee. Wilt u de geboden prijs nog even overwegen? Of vergelijken met de dagwaarde die andere dealers aanbieden? Bij ons krijgt u rustig de tijd. De verkoopprijs die wij bieden is 10 dagen geldig.

Besluit u uw auto te verkopen, plan dan direct een persoonlijke verkoopafspraak met ons in. Wilt u uw auto inruilen of een gebruikte of nieuwe auto kopen? European Auto Commerce biedt persoonlijke hulp bij het kiezen en kopen van een nieuwe auto of occasion.

Uw auto taxeren is een gratis en vrijblijvende service van ons. Daar zijn geen kosten aan verbonden, ook niet als u uw auto niet via ons verkoopt.

Van klanten

Door onze kennis en ervaring kunnen we op basis van de onderhoudshistorie een goede inschatting maken van de auto. Wij verkopen geen auto’s waarbij we twijfelen aan de onderhoudshistorie of de staat waarin de auto verkeerd. Daarnaast krijgt u minimaal 1 jaar garantie en is de auto voor een jaar apk gekeurd, zodat u zeker weet dat u niet voor onverwachtse kosten komt te staan.

Wij leveren alleen auto’s met een gecontroleerde kilometerstand. Die controle gebeurt op verschillende manieren, onder meer via de onderhoudshistorie en de onderhoudsfacturen.

Wij bieden hulp bij een gebruikte of nieuwe auto kopen in alle prijsklassen vanaf € 8000,-. Dat geldt ook als u een import auto wilt kopen! Wij zoeken in Nederland en geheel Europa naar de auto die qua prijs en wensen het beste bij u past. U krijgt een vrijblijvend aanbod dat u kunt vergelijken met andere aanbieders in de markt. Deze service is gratis en vrijblijvend.