Een gebruikte of nieuwe auto kopen?
Met onze hulp vindt u razendsnel de auto die u zoekt ​​​

U wilt een nieuwe auto kopen, maar…

  • Waar vindt u de auto die u zoekt, met júist die accessoires waar u van houdt en een goede kilometerstand?
  • Hoe weet u zeker dat u niet te veel betaalt?
  • Hoe beoordeelt u de staat van de auto op afstand?
  • Hoe doorziet u verborgen gebreken of geknoei met kilometerstanden?
  • Kost het zoeken naar een nieuwe auto u meer tijd dan u lief is?

Hulp bij een nieuwe auto kopen

Een auto is voor veel mensen een van de grootste aankopen die we in ons leven doen. Wilt u leuk, betrouwbaar en betaalbaar autorijden, maar heeft u weinig kennis van de markt en geen zin om onnodig veel tijd kwijt te zijn aan het zoeken naar een andere auto? Schakel dan de aankoophulp van European Auto Commerce in.

Hulp bij nieuwe auto kopen paar zoekt op internet met laptop
Hulp bij auto kopen vrouw zoekt online
Hulp bij auto kopen Zwarte autosleutel op een ondertekend contract
Hulp bij auto kopen jonge man

Persoonlijke aanpak zorgt voor de juiste aankoop

Hoe werkt het?

Uw wensen en vragen

Wij inventariseren uw wensen en eisen voor een volgende auto, beantwoorden uw vragen en formuleren een heldere zoekvraag.

Wij regelen de aankoop

Waar de auto ook vandaan komt, wij regelen de aankoop, het importeren van de auto en alle papieren. We zetten de auto op uw naam en hij wordt – voorzien van een Nederlands kenteken - bij u thuis afgeleverd.

Wij gaan op zoek

Wij zoeken in Nederland en heel Europa naar de auto’s die aan al uw wensen voldoen. Binnen 4 uur ontvangt u een vrijblijvend aanbod.

Betaling

U betaalt zodra de auto bij u is afgeleverd.

Uw keuze

U ontvangt van ons uitgebreide informatie, toelichting en prijzen, inclusief importeren. U bekijkt of uw nieuwe auto erbij zit!

Eerst uw huidige auto inruilen of verkopen?

Ontvang binnen 4 uur vrijblijvend een verkoopprijs.

Gelukkige paar zit in nieuwe auto die de sleutel vasthoudt

Geen snelle verkoper maar een onafhankelijke aankoopbegeleider

Een onafhankelijke aankoopbegeleider zorgt dat u in een betaalbare auto rijdt, die helemaal voldoet aan uw specifieke wensen. Precies in de kleur en met de accessoires die u wilt. Met minimaal 1 jaar garantie, een transparante onderhoudshistorie en een scherpe aankoopprijs. Dat maakt autorijden leuk!

Voordelen van hulp bij auto kopen

Wij kennen de markt en behoeden u voor een miskoop

U koopt een auto waarvan u zeker weet dat hij het geld waard is

Groter aanbod om uit te kiezen

Precies de auto die u zoekt voor een scherpe prijs

U weet zeker dat u niet te veel betaalt

Politieke kaart van de landen van de Europese Unie met grenzen

Import auto kopen in Europa; meer auto voor minder geld

Een import auto kopen heeft meerdere voordelen. Veel occasions uit Duitsland en andere Europese landen zijn luxer uitgevoerd, hebben minder kilometers op de teller en zijn goedkoper. Een Duitse auto importeren is om die reden populair. Maar wist u dat er in andere Europese landen nog meer voordeel te behalen is op de aankoop van een auto? Daarom zoeken wij in álle Europese landen, zodat u eenvoudig een luxere auto koopt binnen uw budget.

Veelgestelde vragen van klanten

Door onze kennis en ervaring kunnen we op basis van de onderhoudshistorie een goede inschatting maken van de auto. Wij verkopen geen auto’s waarbij we twijfelen aan de onderhoudshistorie of de staat waarin de auto verkeerd. Daarnaast krijgt u minimaal 1 jaar garantie en is de auto voor een jaar apk gekeurd, zodat u zeker weet dat u niet voor onverwachtse kosten komt te staan.

Wij leveren alleen auto’s met een gecontroleerde kilometerstand. Die controle gebeurt op verschillende manieren, onder meer via de onderhoudshistorie en de onderhoudsfacturen.

Wij bieden hulp bij een gebruikte of nieuwe auto kopen in alle prijsklassen vanaf € 8000,-. Dat geldt ook als u een import auto wilt kopen! Wij zoeken in Nederland en geheel Europa naar de auto die qua prijs en wensen het beste bij u past. U krijgt een vrijblijvend aanbod dat u kunt vergelijken met andere aanbieders in de markt. Deze service is gratis en vrijblijvend.

Waarom een nieuwe auto kopen met hulp van European Auto Commerce?

Uniek concept
Ruim aanbod afgestemd op uw wensen
Persoonlijk contact
Beste online prijs
Ervaren autovakmensen

Zorgeloos een nieuwe auto kopen?
Wij helpen u graag.

Geef hiernaast uw gegevens door en wij nemen binnen 4 uur (*) contact met u op. We bespreken uw wensen en eisen en formuleren een heldere zoekvraag. Vervolgens gaan we voor u aan de slag en ontvangt u binnen 4 uur een vrijblijvend aanbod.

Hulp bij auto kopen contact

(*) van ma t/m vrij